logo
Archivy
Zřizovatelem této příspěvkové organizace je Středočeský kraj
zrizovatel
Doučování žáků škol – Realizace investice 3.2.3 Národního plánu obnovy

plakat plakat

Přínosným partnerem pro náš dětský domov je Nadační fond Veroniky Kašákové.


Aquapalace Praha v Čestlicích

Ve středu 10. dubna jsme se již po několikáté vydali navštívit Aquapalace Praha v Čestlicích. Byly vybrány děti takzvaně za odměnu, kteří si to svým chováním opravdu zaslouží. Rozhodli jsme se, že si tento den pořádně užijeme.

Po 9 hodině jsme nasedli do firemních vozů plný vzrušení a očekávání. Cestu jsme si zpříjemnili hudbou a zpěvem. Objevovaly se otázky: „Už jsme v Praze?“, „Kdy tam konečně budeme?“.

Cesta utekla jako voda a my dorazili na místo. Na recepci honem vyzvednout hodinky s čipy od skříněk, převléci se do plavek a šup do vody. Po chvíli slyšíme upozornění na blížící se vlnobití ve vedlejším bazénu. Okamžitě jsme se tam všichni přesunuli. Vlny pominuly a my se rozdělili do čtyř skupinek. Nejmenší děti se odebraly do brouzdaliště se skluzavkou. Další vyzkoušely vířivku či divokou řeku a jiní zavítaly do říše tobogánů.

Aquapalace Praha v Čestlicích
« z 2 »

Po všem tom radování a zábavy přišel čas na odpočinek v podobě sladké odměny. Každé dítě dostalo velký kopeček zmrzliny. Dospělí se posilnili šálkem výborné kávy. Následovaly poslední okamžiky ve vodě a závěrečné focení.

Po krásném výletě nás přemohla únava a spousty z nás zpáteční cestu prospali.

Dle ohlasů nadšených výletníků se akce vydařila.

Bc. Němcová Aneta

TOPlist