logo
Archivy
Zřizovatelem této příspěvkové organizace je Středočeský kraj
zrizovatel
Doučování žáků škol – Realizace investice 3.2.3 Národního plánu obnovy

plakat plakat

Přínosným partnerem pro náš dětský domov je Nadační fond Veroniky Kašákové.


17. 2. 2018 – ČLOVĚČE NEZLOB SE VELKÉ HEŘMANICE

V sobotu 17.2.2018 se od 14 hodin v hasičské zbrojnici ve Velkých Heřmanicích konal turnaj v Člověče, nezlob se! Z Přestavlk jsem vybrala družstvo osmi soutěžících a vyrazili jsme do boje.

Celkem 28 hráčů do věku 15 let poměřilo v Heřmanicích své síly s kamarády a dalšími vrstevníky. Hra se hrála ve skupině čtyř hráčů, všichni absolvovali čtyři kola, každé z nich mělo stanovený časový limit 30 minut. U každého stolu sledovali hru rozhodčí, vše proběhlo za velmi příjemné atmosféry, děti se usmívali, nikdo se nezlobil, když prohrál.

Na všech bylo vidět veliké zapálení pro hru. Dětem jsem koupila nápoj a občerstvení, aby se jim lépe přemýšlelo a byly výsledky co nejlepší. Všichni se opravdu snažili, umístili jsme se v první polovině soutěžících. Nejvíce štěstí z našich dětí přálo Danielu Kotlárovi, dostal se do nejlepší trojky a získal pohár s diplomem a sladkosti. Odměna v podobě sladkostí byla připravena pro všechny děti. S dobrou náladou jsme Heřmanice opustili po 17. hodině a již se těšíme na další ročník.

Pešková Irena

TOPlist