logo
Archivy
Zřizovatelem této příspěvkové organizace je Středočeský kraj
zrizovatel
Doučování žáků škol – Realizace investice 3.2.3 Národního plánu obnovy

plakat plakat

Přínosným partnerem pro náš dětský domov je Nadační fond Veroniky Kašákové.


2. 8. 2016 – Farma Soběhrdy

Abychom dětem, které nejsou o prázdninách doma u rodičů, zpříjemnily letní dny, naplánovaly jsme pro ně výlet do farma parku v Soběhrdech. Ráno 3. 8. nás Zavadilovi a paní Dohnalová odvezli do Heřmaniček a tudy se naše cesta ubírala vlakem do Benešova. Odtud už jsme přejeli jen asi deset kilometrů autobusem přímo do obce Soběhrdy, ve které se farma park nachází.

Hned po vstupu do areálu byly děti úplně nadšené, protože mohly vidět různá zvířátka, jako husy, kachny či prasátka, což se líbilo hlavně menším dětem. Při další prohlídce jsme se mohli seznámit i s více exotickými zvířaty jako je například velbloud, klokan nebo pštros emu. Děti bavilo jednotlivá zvířata pozorovat, ale nejvíce se těšily na prolézačky, trampolíny a lanové atrakce, které jsou v areálu parku hojně zastoupeny.

Čas rychle ubíhal a my se plni nových zážitků vraceli autobusem zpět do dětského domova. Našemu výletu přálo počasí a i přesto, že se ho zúčastnilo 22 dětí, se nikomu nic nestalo a vzpomínka na tento výlet zůstane v našich i dětských myšlenkách, jako příjemná památka na prázdniny 2016.

K. Suková

TOPlist